Sobre Jo…

CAT :

Representant a Perpinyà el partit històric del catalanisme a Catalunya Nord, primer partit català en termes d’elegits com d’influència : Unitat Catalana.

En Marche amb l’Emmanuel Macron des del 2016. Responsable del moviment a Perpinyà.

Conseller municipal i mancomunal Perpinyà. Era tinent d’alcalde però la meva llibertat d’opinió i expressió van ser un obstacle a l’acord de govern.

Llicenciat d’estudis europeus i transfronterers, menció català a l’IFCT (universitat de Perpinyà), diplomat de dret (opció dret públic), sóc bomber professional a Perpinyà.

També participo a l’associació europea EPI que agrupa bàsicament les nacions més properes de la independència a Europa : Escòcia, Flandes, Euskal Herria i Catalunya, i la seva plataforma ciutadana ICEC. Ho podem definir com una xarxa de moviments socials europeus per a l’exercici del dret a l’autodeterminació.

Moltes gràcies a tots per portar interès al meu bloc. Com us ho podeu imaginar, sempre que pugui faré les publicacions bilingües, cosa que permet a la totalitat dels nord-catalans de llegir-me en la llengua que vol.
Recordo que, com tots els blocs personals, aquest només compromet la meva opinió i en cap cas (excepte especificat clarament) la posició d’una entitat com Unitat Catalana o una administració a la qual sóc elegit (Perpinyà o PMCU).
Bona lectura i no dubteu deixar comentaris.

FR :

Représentant à Perpignan le partit historique du catalanisme en Catalogne Nord, premier parti catalan en terme d’élus et d’influence : Unitat Catalana.

En Marche avec Emmanuel Macron depuis 2016, je représente le mouvement à Perpignan.

Ex Maire-Adjoint à Perpignan, je suis maintenant conseiller municipal et conseiller communautaire à Perpignan métropole.

Licencié d’études européennes et transfrontalières, mention catalan à l’IFCT (université de Perpignan), et diplômé de droit (option droit public) je suis sapeur-pompier professionel à Perpignan.

Merci à tous pour l’intérêt que vous portez à mon blog. Comme vous pouvez imaginer, autant que faire se peut, je ferai mes publications bilingues, ce qui permet à la totalité des nord-catalans de me lire dans la langue qu’il/elle souhaite.
Je rappelle que, comme tous les blogs personnels, celui-ci n’engage que mon opinion et en aucun cas (sauf spécifié clairement) la position d’une entité comme Unitat Catalana ou une administration dont je suis élu (Perpignan ou PMCU).
Bonne lecture et n’hésitez pas à me laisser des commentaires.

3 comentaris a “Sobre Jo…

  1. Enhorabona Brice!

    T’agraeixo molt la feina que fas a la Catalunya Nord per mantenir la nostra cultura. Només volia agrair-t’ho des de Sabadell i donar-te molts ànims per a continuar endavant. Una abraçada.

    Salut!

  2. Et felicito, em trec el barret i et dic chapeau!! El savoir faire amb el que has ventilat al cònsul espanyol ha estat una lliçó de democràcia, moltes gràcies des de la Catalunya Sud

    ( disculpa el meu francès precari )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *