A mon sujet…

FR :

J’ai commencé mon engagement politique avec Unitat Catalana en 2008 et jusqu’en 2017, après en avoir été président pendant 3ans.

En Marche avec Emmanuel Macron depuis 2016, j’ai représenté le mouvement à Perpignan avant la création des comités.

Ex Maire-Adjoint à Perpignan, je suis maintenant conseiller municipal et conseiller communautaire à Perpignan métropole, opposé à Jean-Marc Pujol. Je m’inscris dans une opposition constructive qui souligne les bonnes politiques et se démarque des erreurs en étant force de propositions.

Licencié d’études européennes et transfrontalières, mention catalan à l’IFCT (université de Perpignan), et diplômé de droit (option droit public) je suis sapeur-pompier professionel à Perpignan. Je continue mon cursus universitaire à la faculté de droit de Panthéon Assas (Paris).

Merci à tous pour l’intérêt que vous portez à mon blog.
Je rappelle que, comme tous les blogs personnels, celui-ci n’engage que mon opinion et en aucun cas (sauf spécifié clairement) la position d’un mouvement ou une administration auquel j’appartiens.
Bonne lecture et n’hésitez pas à me laisser des commentaires.

CAT :

Vaig començar el meu compromís polític amb Unitat Catalana el 2008 i fins al 2017, després de 3 anys de presidència.

En Marche amb l’Emmanuel Macron des del 2016. Responsable del moviment a Perpinyà.

Conseller municipal i mancomunal Perpinyà. Era tinent d’alcalde però la meva llibertat d’opinió i expressió van ser un obstacle a l’acord de govern.

Llicenciat d’estudis europeus i transfronterers, menció català a l’IFCT (universitat de Perpinyà), diplomat de dret (opció dret públic), sóc bomber professional a Perpinyà. Continuo els meus estudis a la facultat de dret de la universitat Pantheon Assas (Paris).

També participo a l’associació europea EPI que agrupa bàsicament les nacions més properes de la independència a Europa : Escòcia, Flandes, Euskal Herria i Catalunya, i la seva plataforma ciutadana ICEC. Ho podem definir com una xarxa de moviments socials europeus per a l’exercici del dret a l’autodeterminació.

Moltes gràcies a tots per portar interès al meu bloc. Com us ho podeu imaginar, sempre que pugui faré les publicacions bilingües, cosa que permet a la totalitat dels nord-catalans de llegir-me en la llengua que vol.
Recordo que, com tots els blocs personals, aquest només compromet la meva opinió i en cap cas (excepte especificat clarament) la posició d’una associació o una administració a la qual sóc elegit (Perpinyà o PMCU).
Bona lectura i no dubteu deixar comentaris.

3 pensaments a “A mon sujet…

  1. Enhorabona Brice!

    T’agraeixo molt la feina que fas a la Catalunya Nord per mantenir la nostra cultura. Només volia agrair-t’ho des de Sabadell i donar-te molts ànims per a continuar endavant. Una abraçada.

    Salut!

  2. Et felicito, em trec el barret i et dic chapeau!! El savoir faire amb el que has ventilat al cònsul espanyol ha estat una lliçó de democràcia, moltes gràcies des de la Catalunya Sud

    ( disculpa el meu francès precari )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *